Tapahtumat

Hengitys psykologin työvälineenä -koulutus 17.11.

Psykologi ja kouluttajapsykoterapeutti Minna Marin järjestää Pipsyn jäsenille Hengitys psykologin työvälineenä -koulutuksen 17.11. klo 9-15. Koulutus täydentää aiemmin järjestettyä luentopohjaista koulutusta. Nyt keskitytään kokemuksellisiin ja käytännönläheisiin harjoituksiin. Päivä sisältää hengitysharjoituksia sekä yksin, että parin kanssa. Lisäksi harjoitellaan mielentämiskykyä edistävää vuorovaikutusta 2-3 hengen ryhmissä. Ota mukaan joogamatto, pieni tyyny, peitto, lämpimät vaatteet, villasukat.
Pariharjoituksia varten käsidesi ja maski.

Aika: keskiviikko 17.11.2021  klo 9-15

Paikka: Sportunin tilat Atalpassa

Kouluttaja: Minna Martin, psykologi, kouluttajapsykoterapeutti VET

Ilmoittautuminen on auki 27.9. – 4.10. Ilmoittautumislinkin löydät täältä.
Mukaan mahtuu 40 henkilöä – mikäli ilmoittautuneita on enemmän, osallistujat arvotaan ja Onnettaren suosikeille ilmoitetaan asiasta.

Kutsu yhdistyksen syyskokoukseen ja teatteri-iltaan 29.10.

Pirkanmaan psykologiyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään pe 29.10.2021 klo 16:30 alkaen Tampereen työväen teatterilla Kokouskeskus Puistotornissa, Hämeenpuisto 28 (Yrjö Mäkelin -kokoustila 6 krs).

Pipsy järjestää syyskokouksen yhteydessä jäsenistölle teatteri-illan pe 29.10. Iltaan kuuluu buffet-ruokailu ennen esitystä. Ilta alkaa Pipsyn sääntömääräisellä syyskokouksella klo 16.30-18.00. Syyskokouksen paikkana on Tampereen Työväen Teatterin Puistotorni, Hämeenpuisto 28, Yrjö Mäkelin -kokoustila 6  krs:ssa. Kokouksen jälkeen buffet-pöytä on katettuna klo 18-19 . Illan kruunaa Tampereen Työväen Teatterin näytelmä Punk. Näytelmän tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1991 ja nykypäivään. Se on näytelmä nuorista, joilla oli unelmia ja joista kasvoi keski-ikäisiä. Esityksessä kuullaan punk- klassikoita ja muutakin musiikkia. Punk on kirjailija Marko Järvikallaksen esikoisnäytelmä ja kyseessä on kantaesitys.

Mukaan teatteriesitykseen mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautunutta. Omavastuu teatterilipusta on 10 euroa, opiskelijoilta ja seniorijäseniltä 5 euroa. Buffet-ruokailuun osallistujarajaa ei ole. Itse syyskokoukseen saavat kaikki Pipsyn jäsenet osallistua ilman erillistä ilmoittautumista.

Ilmoittautumislomakkeen buffet-illallista ja teatteriesitystä varten löydät täältä. Ilmoittautumisen deadline on 24.9.2021.

Kokouksen ohjelma

I Kokouksen järjestäytyminen

1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

2. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

5. Hyväksytään toimintasuunnitelma vuodelle 2022

6. Vahvistetaan johtokunnan jäsenten palkkiot, toimikuntien jäsenten palkkiot sekä luottamustehtäviin valittujen matkakorvaukset vuodelle 2022

7. Hyväksytään talousarvio vuodelle 2022

8. Valitaan johtokunnan puheenjohtaja, varsinaiset jäsenet ja varajäsenet vuodelle 2022

9. Suomen Psykologiliiton liittovaltuuston jäsenten ja varajäsenten vaali kaudelle 2022-23

10. Valitaan yhdistykselle kaksi varsinaista toiminnantarkastajaa ja kaksi varatoiminnantarkastajaa

III Muut asiat

11. Suomen Psykologiliiton puheenjohtaja-vaali, hallitusvaali sekä ammattieettisen lautakunnan vaali

12. Muut esille tulevat asiat

13. Ilmoitusasiat

14. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa!