Tapahtumat

Koulutusta harvinaissairauksista 5.5.

Pirkanmaan psykologiyhdistys järjestää koulutuksen Psykologien lähestyminen 22.q11.2 oireyhtymiin ja muihin harvinaissairauksiin.

Aika: torstai 5.5. klo 18-20

Paikka: etäkoulutus

Puhujana toimii Satu Salmi, kokemusasiantuntija ja HARSO (harvinaissairauksien) ry:n varapuheenjohtaja. 22q11-oireyhtymät ovat monelle nimeltä tuntemattomia, mutta ne ovat Downin syndrooman jälkeen toiseksi yleisimpiä kromosomioireyhtymiä. 22q11.2.-deleetio on myös yleisin oireyhtymä, joka aiheuttaa skitsofreniaa, mutta yhteys on edelleen kokonaisoireyhtymän näkökulmasta huonosti tiedostettu.

Koska kokonaisoireyhtymät ilmenevät usein hyvin kokonaisvaltaisesti koko elimistöä rasittaen, on kaikissa tapauksissa psykologian osa-alueella suuri merkitys erityisesti ennaltaehkäisevässä huomioinnissa ja kuntoutuksessa. Esimerkiksi terapioilla tiedetään olevan hyvä vaste sairauksien hoidossa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä, mutta ongelmien syitä etsitään edelleen liian kapealinjaisesti eikä terapioita useinkaan edes tarjota.

Tule kuulemaan ja oppimaan lisää lähestymisestä harvinaissairauksiin!

Tilaisuus järjestetään täysin etänä Teamsin välityksellä ja se on osallistujille maksuton.

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Nähdään langoilla!

Kutsu yhdistyksen kevätkokoukseen ja iltaohjelmaan 26.3.

Pirkanmaan psykologiyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään la 26.3.2022 klo 16 Ravintola Mylläreillä osoitteessa Åkerlundinkatu 4, 33100 Tampere. Toivomme mahdollisimman monen osallistuvan paikan päällä, mutta poikkeusajan yhä vallitessa mahdollistamme myös etäosallistumisen. Kokouksessa käydään läpi mm. edellisen vuoden toimintakertomus, vahvistetaan tilinpäätös sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä vuoden 2021 johtokunnalle.

Kokouksen jälkeen pääsemme nauttimaan ravintolan antimista sekä Tuure Kilpeläisen ja Kaihon karavaanin musiikista Tampere-talolla! Pipsy tarjoaa ruoan kokoukseen osallistuville, konsertista pyydetään omavastuu 20€ (opiskelijat ja eläkeläiset 10€).

Huomaathan, että ilmoittautumista on jatkettu 9.3. asti. Ilmoittautumaan pääset tällä lomakkeella! Linkki etäkokoukseen sekä ohjeet konserttiin osallistuvien omavastuun maksamisesta tulevat sähköpostissa lähipäivinä. Itse kevätkokoukseen saavat kaikki Pipsyn jäsenet osallistua ilman erillistä ilmoittautumista.

Kokouksen esityslista

I Kokouksen järjestäytyminen

1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

2. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

5. Esitetään johtokunnan tilinpäätös sekä toiminnantarkastuskertomus 2021

6. Vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille tilivelvollisille

III Muut asiat

7. Muut esille tulevat asiat

8. Ilmoitusasiat

Tervetuloa!