Tiedotus

Pipsyn tiedotus jäsenistön suuntaan toteutuu pääasiassa seuraavia kanavia pitkin:

Näiden lisäksi Pipsyn toiminnasta saat tietoa tapahtumissa. Jotta tiedotus löytää tiensä perille luoksesi, varmistathan että yhteystietosi (nimi, sähköposti, kotiosoite) ovat Psykologiliiton rekisterissä ajan tasalla.

Pipsyn johtokunta päätti keväällä 2018 perustaa Median, yhteiskunnallisuuden ja yhteisöllisyyden työryhmän, eli tuttavallisemmin MYY-ryhmän. Tämän työryhmän tarkoituksena on muun muassa nostaa esille psykologista näkökulmaa yhteiskunnallisessa keskustelussa, aktivoitua mediassa sekä vahvistaa jäsenistömme keskinäistä yhteydenpitoa ja verkostoitumista. MYY-ryhmä tiedottaa Pipsyn jäsenistöä toiminnastaan facebookissa sekä sähköpostitiedotteiden kautta.

MYY-ryhmän puoleen voit kääntyä esimerkiksi silloin, kun kaipaat tukea ja apua esimerkiksi mielipidekirjoitusten laatimisessa. MYY-ryhmän tarjoama tuki voi olla esimerkiksi tekstisi oikolukemista, ajatusten vaihtoa, kirjoituskumppanina toimimista tai muulla tavoin tukena olemista tekstien tuottamisessa toiveidesi mukaisesti. Kannattaa ottaa yhteyttä MYY-ryhmään pikimmiten, kun päätät laatia kirjoituksen, jotta asiaan osataan reagoida mahdollisimman nopeasti. MYY-ryhmään liittyvät yhteydenotot voi suunnata yhdistyksemme tiedotusvastaavalle (yhteystiedot alla).

Median edustaja! Kaipaatko juttuusi psykologian asiantuntijan näkökulmaa? Lue lisää Medialle-välilehdeltä.

Pipsyn tiedotukseen liittyvissä asioissa ja kysymyksissä ota rohkeasti yhteyttä tiedotusvastaavaan Milana Lappalaiseen (milana.lappalainen(a)tuni.fi).

Pipsyn kannanotto kunnallisvaalien alla

Pipsy on lähestynyt pirkanmaalaisia kunnalisvaaliehdokkaita seuraavan kannanoton muodossa lokakuussa 2020.