Jäsenyys

Pipsyyn liittyminen P1030835

Pirkanmaan psykologiyhdistyksen jäseniksi voivat liittyä psykologit, jotka asuvat tai työskentelevät Pirkanmaan alueella. Opiskelijajäseneksi voivat liittyä psykologian pääaineopiskelijat, jotka opiskelevat Tampereen yliopiston psykologian koulutusohjelmassa tai asuvat Pirkanmaalla. Kun liityt Pirkanmaan psykologiyhdistykseen jäseneksi, liityt samalla myös Suomen Psykologiliittoon.

Jäsenyydellä saat mm.  Psykologiliiton sivuilla esitellyt jäsenedut. Lisäksi Pipsy huolehtii jäsentensä paikallisesta edunvalvonnasta ja järjestää jäsenilleen monenlaista yhteistä toimintaa. Jäsenyys-asioista on paljon tietoa liiton nettisivuilla. 

Liittymisohjeet:

Jos olet valmistunut psykologi, helpointa on liittyä sähköisesti täällä

Opiskelijajäseneksi liittyminen onnistuu myös sähköisesti täällä

Mikäli haluat vaihtaa toisesta psykologiyhdistyksestä Pipsyyn esimerkiksi muuton vuoksi,

Voit vaihtaa paikallisyhdistystä tai tehdä muita muutoksia jäsentietoihisi Psykologiliiton jäsensivuille kirjautuneena.

Kun sinut hyväksytään Pipsyn jäseneksi, tieto siitä menee aikaisempaan yhdistykseesi eikä siitä näin ollen tarvitse erikseen erota. Samaa kautta voit myös vaihtaa toiseen paikallisyhdistykseen, mikäli muutat pois Pirkanmaalta.

Jäsenhakemus (uusi tai siirtojäsen) hyväksytään yhdistyksen seuraavassa johtokunnan kokouksessa.

Jäsentietojen muutos

Jos yhteys- tai työpaikkatiedoissasi tapahtuu muutoksia, muista ilmoittaa niistä päivittämällä jäsentietosi Psykologiliiton jäsenalueella. Jos jäät työttömäksi, äitiyslomalle, opintovapaalle tai jäsensuhteessasi tapahtuu muita muutoksia, ilmoita niistä Psykologiliiton jäsenpalveluun.

Yhteystiedot liittoon: (jasenpalvelu(a)psyli.fi), puh: 09-6122 9133
Pipsyn jäsensihteeri: Anna Niemi (anna.niemix(a)gmail.com)

Eroaminen liitosta

Jos haluat erota kokonaan Psykologiliitosta (ja samalla Pipsystä), toimita asiasta kirjallinen ilmoitus Pipsyn jäsensihteerille esim. sähköpostilla. Eroilmoitus käsitellään seuraavassa Pipsyn johtokunnan kokouksessa. Jäsensuhteesi päättyy sen kalenterikuukauden loputtua, jonka aikana Pipsyn johtokunta on käsitellyt eroilmoituksen.