Tapahtumat

Kutsu yhdistyksen syyskokoukseen ja teatteri-iltaan 29.10.

Pirkanmaan psykologiyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään pe 29.10.2021 klo 16:30 alkaen Tampereen työväen teatterilla Kokouskeskus Puistotornissa, Hämeenpuisto 28 (Yrjö Mäkelin -kokoustila 6 krs).

Pipsy järjestää syyskokouksen yhteydessä jäsenistölle teatteri-illan pe 29.10. Iltaan kuuluu buffet-ruokailu ennen esitystä. Ilta alkaa Pipsyn sääntömääräisellä syyskokouksella klo 16.30-18.00. Syyskokouksen paikkana on Tampereen Työväen Teatterin Puistotorni, Hämeenpuisto 28, Yrjö Mäkelin -kokoustila 6  krs:ssa. Kokouksen jälkeen buffet-pöytä on katettuna klo 18-19 . Illan kruunaa Tampereen Työväen Teatterin näytelmä Punk. Näytelmän tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1991 ja nykypäivään. Se on näytelmä nuorista, joilla oli unelmia ja joista kasvoi keski-ikäisiä. Esityksessä kuullaan punk- klassikoita ja muutakin musiikkia. Punk on kirjailija Marko Järvikallaksen esikoisnäytelmä ja kyseessä on kantaesitys.

Mukaan teatteriesitykseen mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautunutta. Omavastuu teatterilipusta on 10 euroa, opiskelijoilta ja seniorijäseniltä 5 euroa. Buffet-ruokailuun osallistujarajaa ei ole. Itse syyskokoukseen saavat kaikki Pipsyn jäsenet osallistua ilman erillistä ilmoittautumista.

Ilmoittautumislomakkeen buffet-illallista ja teatteriesitystä varten löydät täältä. Ilmoittautumisen deadline on 24.9.2021.

Kokouksen ohjelma

I Kokouksen järjestäytyminen

1. Valitaan kokouksen puheenjohtaja

2. Valitaan kokouksen sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

II Varsinaiset kokousasiat

5. Hyväksytään toimintasuunnitelma vuodelle 2022

6. Vahvistetaan johtokunnan jäsenten palkkiot, toimikuntien jäsenten palkkiot sekä luottamustehtäviin valittujen matkakorvaukset vuodelle 2022

7. Hyväksytään talousarvio vuodelle 2022

8. Valitaan johtokunnan puheenjohtaja, varsinaiset jäsenet ja varajäsenet vuodelle 2022

9. Suomen Psykologiliiton liittovaltuuston jäsenten ja varajäsenten vaali kaudelle 2022-23

10. Valitaan yhdistykselle kaksi varsinaista toiminnantarkastajaa ja kaksi varatoiminnantarkastajaa

III Muut asiat

11. Suomen Psykologiliiton puheenjohtaja-vaali, hallitusvaali sekä ammattieettisen lautakunnan vaali

12. Muut esille tulevat asiat

13. Ilmoitusasiat

14. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa!