Tapahtumat

45-vuotiasta Pipsyä juhlitaan 9.11.2019

Pirkanmaan Psykologiyhdistyksen 45-vuotisjuhlia juhlitaan lauantaina 9.11. Ravintola Laternassa (Puutarhakatu 11.) klo 17 alkaen, mikä näin ystävällisenä kutsuna jäsenille alustavasti ilmoitetaan!

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet ovat tulossa sähköpostiin, Pipsyn Facebookiin, nettisivuille ja Pipsy-postiin myöhemmin, mutta tapahtuma kannattaa laittaa jo alustavasti kalenteriin.

Ohjelmassa on juhlapuheita ja ansiomerkkien jakoa sekä yhdistyksen tarjoama illallinen. Juhlavieraita viihdyttämään on tulossa Stand-up-koomikko, psykologi Aki Puolakka ja lisäksi saamme osallistua improvisaatioteatteri Snorkkelin esitykseen. Illemmalla on luvassa musiikkia ja tanssia rockia & poppia eri vuosikymmeniltä soittavan Jekkupatteri-bändin tahdissa.

Iloisiin tapaamisiin marraskuussa!

Psykologiliiton liikuntapäivät Turussa 7.-8.9.2019

Psykologiliiton perinteikkäät liikuntapäivät järjestetään 7.-8.9. Turun psykologiyhdistyksen Tupsyn isännöiminä. Tapahtumapaikkana on legendaarinen Turun Ruissalo.

Pipsy järjestää jäsenilleen perinteiseen tapaan ilmaisen bussikuljetuksen Tampereelta tapahtumapaikalle ja sieltä takaisin. Bussikuljetuksen aikataulut ja ilmoittautumisohjeet on toimitettu Pipsyn jäsenille sähköpostilla, minkä lisäksi Pirkanmaan psykologien verkosto -ryhmästä facebookissa löytyy tietoa asiasta.

Liikuntapäivien paikat täyttyivät todella nopeasti. Peruutuspaikkoja voi tiedustella liiton toimistolta elokuun alussa (irmeli.kosonen(a)psyli.fi)

Kesän aikana Pipsy valmistautuu liikuntapäiviin vapaamuotoisten lentopalloharjoitusten merkeissä. Harjoituksiin voivat osallistua kaikki jäsenet: taitotasovaatimuksia ei ole ja mukaan voit tulla, vaikket osallistuisikaan liikuntapäiville!

Lentopalloharjoituksista sovitaan Pirkanmaan psykologien verkosto -ryhmässä facebookissa.

Muita tulevia tapahtumia vuonna 2019

  • Syyskokous ja tähän kuuluvaa iltaohjelmaa lokakuussa

Tulevista tapahtumista tiedotetaan sähköpostitse, Pirkanmaan psykologien verkosto -facebookryhmässä sekä Pipsy-postin sivuilla. Pysy kuulolla!