Tapahtumat

Pipsy ja Cortex esittävät: Psykologien sote! 

Sote lähestyy hitaasti, mutta varmasti – oletko valmis? Pipsyn edellisestä sote-seminaarista on puolitoista vuotta! Tiedätkö Sinä, mitä sote-uudistus tulee muuttamaan pirkanmaalaisten psykologien työssä?

Pipsy ja Cortex tarjoavat A-luokan seminaarin ykkösketjun puhujakaartilla. Tarjoamme laajan ajankohtaisen käsityksen sote-uudistuksesta akateemista kritiikkiä ja mahdollisten sudenkuoppien tunnistamista unohtamatta. Tule mukaan keskustelemaan, mitä meidän kannattaa nyt Pirkanmaalla tehdä!

Puhujina:
Vera Gergov, Suomen Psykologiliiton ammattiasioista vastaava psykologi
Juha Teperi, Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan dekaani
Jaakko Herrala, Pirkanmaan Liiton sote-muutosjohtaja

Psykologien Sote järjestetään 2.11. klo 13-16:30 Tampereen yliopiston rakennuksessa Pinni B salissa B1100. Nyt kannattaakin heti laittaa päivä kalenteriin ja hakea työnantajalta koulutuspäivää! Tapahtuma on osallistujille ilmainen. Päivän aikana on kahvitarjoilu, minkä vuoksi tapahtumaan pitää ilmoittautua ennakkoon.

Seminaarin jälkeen ilta jatkuu Sote-bileiden merkeissä klo 18 alkaen Klubimiehessä, Tillikan alakerrassa sijaitsevassa viihtyisässä näköalabaarissa. Baarissa on A-oikeudet ja Pipsy tarjoaa paikan päällä purtavaa. Klubimies on varattu yksityisesti Pirkanmaan psykologeille ja opiskelijoille klo 23 asti, jonka jälkeen se avautuu myös suurelle yleisölle.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on käynnissä NYT! Ilmoittautumiset ensisijaisesti netin kautta osoitteessa:
https://goo.gl/forms/MxgRkz46N8GUz7jw1