Tapahtumat

Pipsy ja Cortex esittävät: Psykologit sote-sopassa! 

Sote lähestyy hitaasti, mutta varmasti – oletko valmis? Pipsyn edellisestä sote-seminaarista on puolitoista vuotta! Tiedätkö Sinä, mitä sote-uudistus tulee muuttamaan pirkanmaalaisten psykologien työssä?

Pipsy ja Cortex tarjoavat A-luokan seminaarin ykkösketjun puhujakaartilla. Tarjoamme laajan ajankohtaisen käsityksen sote-uudistuksesta akateemista kritiikkiä ja mahdollisten sudenkuoppien tunnistamista unohtamatta. Tule mukaan keskustelemaan, mitä meidän kannattaa nyt Pirkanmaalla tehdä!

Puhujina:
Vera Gergov, Suomen Psykologiliiton ammattiasioista vastaava psykologi
Juha Teperi, Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan dekaani
Jaakko Herrala, Pirkanmaan Liiton sote-muutosjohtaja

Psykologien Sote järjestetään 2.11. klo 13-16:30 Tampereen yliopiston rakennuksessa Pinni B salissa B1100. Nyt kannattaakin heti laittaa päivä kalenteriin ja hakea työnantajalta koulutuspäivää! Tapahtuma on osallistujille ilmainen. Päivän aikana on kahvitarjoilu, minkä vuoksi tapahtumaan pitää ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautuminen alkaa lähiviikkoina, joten pysy kuulolla! Lisätietoa tästä on luvassa pian.

Perjantai-ilta jatkuu rennosti psykologien ja opiskelijoiden yhteisten sote-bileiden merkeissä. Tule rentoutumaan hyvässä seurassa, tapaamaan vanhoja tuttuja ja jakamaan ajatuksia uusien kanssa! Illanvieton paikasta ja ohjelmasta on luvassa lisätietoa myöhemmin.

Syyskokous 12.10.2018

Taas on aika valita yhdistyksellemme uusi johtokunta sekä luoda suuntaviivoja toiminnallemme vuonna 2019! Tule mukaan Pipsyn syyskokoukseen perjantaina 12.10. nauttimaan ravintolaillallisesta kollegojen kanssa (Pipsyn piikkiin tietysti) sekä jatkamaan iltaa kulttuurielämyksen merkeissä. Samalla pääset vaikuttamaan yhdistyksemme toimintaan. Tarkempaa tietoa on luvassa myöhemmin, mutta merkkaa jo tässä kohtaa päivä kalenteriisi. Lämpimästi tervetuloa kaikille!

Ps. Johtokunnassamme on avautumassa useampikin paikka uusille johtokuntalaisille. Jos olet kiinnostunut akitiivitoiminnasta yhdistyksessämme, voit olla yhteydessä johtokuntaamme ja kysellä asiasta jo etukäteen. Voit myös nykäistä hihasta ennen kokousta tai ilmoittaa halukkuudestasi johtokunnassa toimimiseen suoraan paikan päällä!