Tapahtumat

Psykologiliiton liikuntapäivät 8.-9.9.2018 Helsingissä

 

Tänä vuonna Liiton liikuntapäivien järjestämisestä vastaa Helsinkin psykologiyhdistys Hepsy. Tapahtuma järjestetään Helsingissä, Salmisaaren Liikuntakeskuksessa. Ohjelmassa on lajeja joka lähtöön: beach zumbaa, beach yogaam Megazonea, Mölkkyä, Twerkkausta ja paljon muuta – unohtamatta tietenkään perinteistä lentopalloturnausta!

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta www.hepsy.fi

Pipsy järjestää liikuntapäiville osallistuville jäsenilleen ilmaisen bussikyydin Tampereelta tapahtumapaikalle ja sieltä takaisin. Tästä on luvassa lisää tietoa kesän aikana.

Pipsyn lentopallotreenit kesällä 2018

Pipsy lähtee liikuntapäiville perinteiseen tapaan rinta rottingilla beach-turnauksen kultamitalia (tai pokaalia, whatever) tavoitellen. Läpi kesän pipsyläiset kokoontuvatkin rentojen ja vapaamuotoisten rantalenttistreenien tiimoilta aina sään salliessa ja ihmisten päästessä paikalle. Lentopalloreeneihin voivat osallistua kaikki Pipsyn jäsenet, osallistuipa liikuntapäiville tai ei. Treenit järjestetään ensisijaisesti Tampereella, ja niistä sovitaan Pipsyn facebook-ryhmässä.

Lue lisää ja klikkaa itsesi osallistumaan lentopallopeleihin Pirkanmaan psykologien verkosto -facebookryhmässä.

Muuta kesätekemistä

Facebookissa jokainen voi myös itse tiedustella lentopallo- tai muuta liikuntaseuraa, järjestää terassikokoontumisia kollegojen kanssa jne. Mikäli kesän aikana kaipaat kollegojen seuraa, Pirkanmaan psykologien verkostosta sitä taatusti löytää!

 

                                      Kuva: Pickit Images