Jäsenyys

Pipsyyn liittyminen P1030835

Liittymällä Pirkanmaan psykologiyhdistykseen jäsen liittyy myös Suomen Psykologiliittoon. Psykologiliittoon liitytään siis jäsenyhdistysten kautta. Pirkanmaan psykologiyhdistykseen voi liittyä Pirkanmaalla asuva tai työskentelevä psykologi. Opiskelija­jäseneksi voi liittyä Pirkanmaalla asuva tai Tampereen yliopis­tossa psykologian koulutusohjelmassa opiskeleva. Sivuaineopiskelijat voivat liittyä Pipsyn jäseniksi vain, mikäli he voivat valmistua psykologeiksi eli ovat saaneet oikeuden suorittaa myös ammattityön opinnot.

Jäsenyydellä saat mm. seuraavat Psykologiliiton sivuilla esitellyt edut.

Liittymisohjeet:
– Helpointa on ladata lomake sähköisesti. Tiedosto on Adobe Acrobat-muodossa, voit täyttää sen näppäilemällä, tulostaa kahtena kappaleena ja lähettää allekirjoitettuna jäsensihteerille.
– Jäseneksi voi liittyä myös tilaamalla jäsenilmoituslomake liitosta ja palauttamalla se täytettynä Pipsyn jäsensihteerille.
– Lomakkeen voi tilata myös jäsensihteeriltä.
– Jäsenilmoituslomakkeita löytyy lisäksi Tampereen yliopiston psykologian laitoksen ilmoitustaululta, missä on myös jäsensihteerin yhteystiedot.

– Mikäli haluat vaihtaa toisesta psykologiyhdistyksestä Pipsyyn esimerkiksi muuton vuoksi, toimi samalla tavalla. Kun sinut hyväksytään Pipsyn jäseneksi, tieto siitä menee aikaisempaan yhdistykseesi eikä siitä näin ollen tarvitse erikseen erota.

Muista ilmoittaa, mikäli jäsentiedoissasi tapahtuu muutoksia! Ilmoituksen voit tehdä sähköisellä lomakkeella.

Yhteystiedot liittoon: Tarja Koivuniemi (tarja.koivuniemi@psyli.fi), puh: 09-6122 9133
Pipsyn jäsensihteeri: Riikka Setälä (riikka@psykologikipina.com)

Jos joudut työttömäksi

Tarkista Psykologiliiton sivuilta miten tulee menetellä jos joudut työttömäksi.